Recta final del procés participatiu per a crear uns nous gegants a Sant Martí Sesgueioles

Dimarts, 5 de novembre de 2019 a les 00:00

Aquest diumenge 10 de novembre és l’últim dia per participar al procés participatiu per a crear uns nous gegants a Sant Martí Sesgueioles.

Aquest diumenge 10 de novembre és l’últim dia per participar al procés participatiu de Sant Martí Sesgueioles, que té com a objectiu crear uns nous gegants al municipi. L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, amb el suport de Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal de l’Anoia, han impulsat la creació d’uns nous gegants per tal que esdevinguin un element de representació del municipi i una eina de cohesió de la població.

Actualment el municipi disposa d’uns gegants antics, en Martí i la Margaridó, que han quedat obsolets tant per la dificultat de transportar-los com de fer-los ballar. És per aquest motiu que es vol fer partícip a les entitats i ciutadania de Sant Martí Sesgueioles per decidir quin model de gegants es vol.

Els gegants actuals es mantindran com a imatgeria del municipi. Seran exposats al Centre Polivalent Josep Maria Torras Cao –La Fàbrica- i també sortiran per Festa Major.

 

El procés de participació                                                   

L’Ajuntament, amb el suport de Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal de l’Anoia,  animen a tothom a participar-hi escollint la seva opció preferent.

El procediment consisteix en omplir la butlleta de participació escollint si es vol que els nous gegants siguin totalment nous o bé una rèplica dels actuals. També cal escollir la mida, d’entre les opcions de 2,70 a 2,80m (al voltant de 25 kg) o 3,50m (al voltant de 35-40 km).

Poden votar totes les persones empadronades majors de 16 anys, dipositant la butlleta a l’urna habilitada a les oficines de l’Ajuntament. El procés de participació va començar dijous 31 d’octubre i finalitzarà aquest diumenge 10 de novembre.

Darrera actualització: 05.11.2019 | 18:52