Procediment negociat per a l’adjudicació del servei de bar per a l’estiu 2020

Dimarts, 26 de maig de 2020

El termini de presentació de les sol·licituds, el 3 de juny de 2020 fins les 15 h. La resolució de l’adjudicació es farà a través de la publicació al taulell d’anuncis, el 4 de juny de 2020.

Aquest estiu, degut a la pandèmia del COVID-19, l’ajuntament ha decidit no obrir les piscines municipals, deixant així el servei de bar tancat. Tot i així, s’ha decidit obrir un bar d’estiu al local social Josep Maria Torra Cao “La Fàbrica”, al carrer 1 d’Octubre i, en cas de pluja o actuacions especials, es podrà utilitzar la sala gran del local, sempre que les fases de desconfinament ho permetin.

L’adjudicació del nou servei de bar es farà mitjançant un sistema de puntuacions, sent adjudicat/da l’aspirant que reuneixi més punts abans de la data de finalització del termini de presentació de les sol·licituds, el 3 de juny de 2020 fins les 15 h.

La resolució de l’adjudicació es farà a través de la publicació al taulell d’anuncis, el 4 de juny de 2020.

[Consulteu tot el procediment a la documentació que s'adjunta].

 

Jornada del bar d’estiu de Sant Martí Sesgueioles

El nou bar d’estiu de Sant Martí Sesgueioles donarà servei des del 27 de juny fins al 13 de setembre de 2020, ambdós inclosos. L’horari permès serà de diumenge a dijous de 12 a 24 hores, i divendres i dissabte de 12 a 02 hores.

El lloguer serà de 0€ / temporada, però caldrà aportar una fiança de 150€ a l’inici, que es retornarà al finalitzar i comprovar que tot està en bones condicions.

 

Funcions del lloc de treball

  • Control i gestió del servei de bar, sota la seva responsabilitat.
  • Neteja de l’entorn de la zona de bar, buidatge de les papereres i reciclatge dels materials usats.
  • Neteja de totes les instal·lacions interiors de l’edifici, cuina, lavabos, magatzem i sales.
Darrera actualització: 26.05.2020 | 11:41