Nova iniciativa per conèixer la història de Sant Martí Sesgueioles: #SesgueiolesenelTemps

Dimecres, 7 d'abril de 2021 a les 00:00

Aquest dijous 7 d’abril comença #SesgueiolesenelTemps, un recull de publicacions a Instagram i Facebook (@sesgueioles) a través del qual es farà difusió de la història de Sant Martí Sesgueioles.

La campanya, promoguda per l’Ajuntament, té com a objectiu donar a conèixer la història del territori, així com també els diferents elements patrimonials que es poden trobar a Sant Martí Sesgueioles, i els que articulen la orografia i història. 

Cada dijous es publicaran informacions de temàtica diversa, sobre el llegat conegut i el que s’anirà recopilant.

 

Sant MartíSesgueioles busca recuperar els orígens del municipi

La iniciativa s’enllaça amb la campanya per recuperar la memòria històrica i llegat de Sant Martí Sesgueioles. El passat mes de març es va fer una crida a tothom qui tingui objectes, fotografies, records llunyans, etc. de Sant Martí Sesgueioles, per tal de tenir-ne constància. 


Si tens alguna fotografia antiga, record (de llocs, camins, edificis,...), objecte (ceràmica, ossos, peces que creus que poden ser arqueològiques), etc., pots enviar un correu electrònic a lladosm@sesgueioles.cat per informar-ne, o bé visitant l'Ajuntament de dilluns a divendres, de 8 a 14 hores.
 

Darrera actualització: 07.04.2021 | 18:05