Nou espai d’alimentació per a gats de carrer

Dissabte, 22 de febrer de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha instal·lat una zona d’alimentació per a gats de carrer darrera de La Fàbrica. Es tracta de l’únic lloc autoritzat del municipi on alimentar els gats de carrer, ja que és un espai adequat, net, segur i controlat.

Segons l’Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana, donar de menjar a la via pública i de forma sistemàtica als animals pot comportar sancions. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament es fa una crida per tal que tothom respecti la normativa.

 

Control de colònies de gats de carrer

L’any 2017 l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles iniciar el projecte pel control de les colònies de gats de carrer. La metodologia escollida va ser la de captura, esterilització i retorn de l’animal al seu habitat (CER).

La finalitat de la gestió de les colònies de gats del carrer és tenir-les controlades per evitar la seva proliferació descontrolada ja que això seria perjudicial pels mateixos gats i també perquè cal garantir una bona convivència veïnal.

Tothom que vulgui col·laborar en el projecte, pot adherir-se-li contactant a través de l’e-mail a l’Ajuntament st.martises@diba.cat.

Darrera actualització: 22.02.2020 | 00:02