L’Ajuntament signa un conveni amb la Fundació La Caixa

Divendres, 15 de novembre de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha acordat un conveni amb la Fundació La Caixa, que atorgarà 5.000 euros per a construir un espai d’esbarjo a la zona esportiva. L’acord es va signar a l'oficina de Calaf, amb l'alcaldessa Rosa Maria Narbona, la gestora de CaixaBank Blanca Soler i les responsables de l'oficina de Calaf.

La Fundació La Caixa donarà 5.000 euros per a fer possible el projecte de construcció d’un espai recreatiu a la zona esportiva de Sant Martí Sesgueioles, amb l’objectiu de fomentar la participació i convivència de la gent gran al municipi i que alhora serveixi d’espai de trobada generacional.

Projecte de creació d’un espai recreatiu a la zona esportiva

El projecte consisteix en l’adequació dels antics vestidors de la piscina i de la zona d’esbarjo adjacent, que implicarà tirar la paret actual d’obra vista dels antics vestidors, tancar la zona de la bomba de l’aigua de la piscina, construir un lavabo adaptat i una zona amb porxada,  instal·lar dues portes metàl·liques de separació a la piscina i la construcció de barbacoes.

Alhora, per fer-ho accessible a la gent gran i les persones amb mobilitat reduïda, caldrà adequar els accessos de la zona del cementiri fins a la zona de barbacoes. En aquest sentit s’ampliarà la vorera d’accés, es faran els corresponents moviments de terra i compactació, es col·locarà una barana de ferro des de l’inici del camí fins a la porta d’entrada de l’espai recreatiu, entre d’altres, per aconseguir que la gent gran no tingui cap impediment en accedir-hi.

El cost total de les obres ascendirà als 35.450,58 €.

Darrera actualització: 15.11.2019 | 18:57