L’Ajuntament s’adhereix a la vaga i convoca a tothom a l’acte de moció de la Sentència, a les 18h

Dijous, 17 d'octubre de 2019 a les 00:00

L’equip de govern convoca a tots i totes a donar suport a la Moció demà divendres a les sis de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament. Es farà una caminada fins les Piscines del municipi per tal de llegir el text de la Moció.

Aquest divendres 18 d’octubre de 2019, l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles s’adhereix a la vaga general contra la sentència del Tribunal Suprem del judici dels presos polítics, i convoca a tota la ciutadania a l’acte de moció de la Sentència, el mateix divendres a les 18 hores.

Al ple extraordinari de Sant Martí Sesgueioles va provar aquest dimecres, per unanimitat, la moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l’Amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret a l’autodeterminació.

Per a fer-ho palès al municipi, l’equip de govern convoca a tots i totes a donar suport a la Moció demà divendres a les sis de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament. Es farà una caminada fins les Piscines del municipi per tal de llegir el text de la Moció.

Des de l’Ajuntament, s’encoratja a tothom a participar a l’acte i expressar a través d’un text el vostre estat d’ànim davant la greu situació del país.

Darrera actualització: 17.10.2019 | 18:03