L’Ajuntament impulsa, juntament amb la Diputació de Barcelona, un estudi de comerç a Sant Martí Sesgueioles

Dijous, 27 d'agost de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha rebut l’aprovació, per part de la Diputació de Barcelona, d’un recurs tècnic per a l’estudi de comerç, mercats i fires al municipi, amb l’objectiu d’incentivar el relleu generacional dels establiments comercials i estudiar els hàbits de compra de Sant Martí Sesgueioles.
 
El projecte, que compta amb una subvenció de 6.000€, pretén generar coneixement sobre la política comercial del municipi, assegurar el futur comercial de Sant Martí Sesgueioles i dinamitzar el comerç local.
 
En aquest sentit, s’estudiarà el relleu generacional dels establiments comercials, així com també els hàbits i les necessitats de compra dels habitants de Sant Martí Sesgueioles. També s’ha previst una planificació i plantejament del futur comercial del municipi, buscant la continuïtat i viabilitat dels negocis actuals o la implementació d’altres no existents; i el treball per garantir el futur comercial del municipi.

 

Implicació de tots i totes els santmartinencs/es

Per tal de fer possible un bon treball de prospecció i estudi de la realitat comercial al municipi, és essencial comptar amb la implicació i la participació de tots agents del territori.
En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’anima a tothom a participar per tal de conèixer la realitat, les necessitats i les particularitats de tothom qui forma part de Sant Martí Sesgueioles, i que el projecte obtingui un resultat eficaç.
 
En el transcurs de l’estudi, des de l’Ajuntament s’informarà de les diferents accions que es duran a terme per tal de fer-lo possible.

Darrera actualització: 27.08.2020 | 08:31