L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles s’ha reunit amb Diputació de Barcelona per donar una resposta conjunta a les reclamacions d’Endesa

Dimecres, 4 de setembre de 2019 a les 00:00

Endesa va enviar reclamacions als ajuntaments pel deute de les famílies amb pobresa energètica que no han pogut pagar les factures generades.

Aquest dimecres 4 de setembre, a les 12:30h, l’Alcaldessa Rosa Narbona ha assistit a la reunió amb els ajuntaments per fer front a les reclamacions d’Endesa, convocada per Diputació de Barcelona.

L’objectiu de la trobada era donar una resposta coordinada i conjunta davant de les reclamacions que els ajuntaments han rebut per part d’Endesa referents al deute de les famílies amb pobresa energètica que no han pogut pagar les factures generades.

La reunió ha servit per establir un primer espai d'anàlisi i de coordinació institucional amb els ajuntaments afectats per definir una resposta unitària i clara a les reclamacions de l'empresa Endesa. Diputació de Barcelona es compromet a posar tots els recursos jurídics i tècnics necessaris a disposició dels municipis per construir aquesta resposta conjunta a Endesa.

Darrera actualització: 04.09.2019 | 17:00