Jornada informativa sobre presentació de sobres digitals en licitacions públiques a Calaf

Dimecres, 9 de gener de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament de Calaf, amb el suport del Consell Comarcal de l'Anoia, organitzen una jornada informativa sobre “Com presentar sobres digitals en licitacions públiques”. La sessió tindrà lloc divendres 18 de gener, a les 9.30 hores, al Centre de Recursos per a l'Ocupació de Calaf.

Es tracta d'una iniciativa adreçada a empreses, persones emprenedores, professionals i autònomes que vulguin presentar la seva oferta en licitacions públiques. Per a inscriure's, cal contactar via correu electrònic (calaf.ocupacio@calaf.cat), en un termini màxim fins el 16 de gener.

Sobre Digital, l'eina per presentar i obrir ofertes de manera electrònica

El Sobre Digital és una eina de licitació electrònica, que permet la presentació i l'obertura d'ofertes de manera electrònica, garantint la confidencialitat del seu contingut fins el moment de l'obertura.

Amb l'entrada en vigor de la nova Llei de Contractes del Sector Públic, 9/2017, el proper 9 de març de 2018, es fa obligatòria la tramitació electrònica en tots els procediments de contractació administrativa, entre ells, la presentació d'ofertes per part de les empreses licitadores.

Darrera actualització: 14.02.2019 | 12:11

Imatges

jornada calaf