Es busquen santmartinencs i santmartinenques per acollir els visitants de Patrica

Dimecres, 5 de febrer de 2020 a les 00:00

Del 26 al 28 de juny del 2020, està previst que representants de la ciutat italiana agermanada amb el nostre municipi, Patrica, tornin a visitar Sant Martí Sesgueioles. Es preveu que vinguin unes 70 persones, entre autoritats i membres de la Banda de Música del municipi. 

Des de l’Ajuntament hem contactat amb cases rurals de l’entorn per tal de poder oferir l’allotjament als nostres visitants, però no és prou. Per aquest motiu, us fem arribar aquesta carta per demanar-vos el vostre suport i col·laboració en l’acollida de persones a les vostres llars. L’acollida no inclou la manutenció, només dormir les dues nits de l’estança.

Considerem que acollir una persona de Patrica pot ser molt interessant i enriquidor, ja sigui per a conviure amb algú del nostre poble agermanat, com també per gaudir l’experiència i l’enriquiment personal que implica. Des de l’Ajuntament volem que això també impliqui un intercanvi, de manera que les famílies de Sant Martí Sesgueioles també puguin viatjar a Patrica i gaudir de la reciprocitat.

Tothom qui n’estigui interessat, cal que contacti amb l’Ajuntament informant de la quantitat de persones i llits que es poden deixar, així com també si hi ha alguna necessitat o qüestió especial, com pot ser disposar de llits però no de llençols. Qui vulgui acollir persones de Patrica a casa seva, cal que ho sol·liciti abans del dia 30 d’abril de 2020.

Des de l’Ajuntament agraïm la col·laboració de tots i totes.

Darrera actualització: 05.02.2020 | 17:52