Els municipis de l'Alta Segarra comptaran amb un nou servei de transport a demanda

Diumenge, 23 de maig de 2021 a les 00:00

La Mancomunitat de l'Alta Segarra inicia una prova pilot de servei de transport a demanda, durant sis mesos. La iniciativa ha estat impulsada per la Mancomunitat de l'Alta Segarra conjuntament amb el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, el Departament de Territori i Sostenibilitat en el marc de l'estratègia SmartCatalonia, i l'empresa Shotl.

El servei funcionarà de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 17 a 21 h, i també els dissabtes al matí, i permetrà reservar desplaçaments entre els municipis de l'Alta Segarra i entre aquestes poblacions i la ciutat d'Igualada.

Un vehicle recollirà les persones usuàries seguint un trajecte definit en funció de les peticions rebudes prèviament, que es gestionaran a través d'una app. La furgoneta té 7 places i està adaptada per a poder portar persones amb mobilitat limitada i que hagin de necessitar una cadira de rodes. El servei inclourà 44 punts de recollida, però no permetrà encarregar viatges entre dos punts dins d'Igualada ni tampoc desplaçaments que coincideixin amb les expedicions de la línia regular de bus entre Igualada i Calaf.

El cost serà de 3 € per als desplaçaments entre els municipis de la mancomunitat i de 5 € per als viatges entre aquestes poblacions i Igualada.

 

Darrera actualització: 23.05.2021 | 12:54