Comença la licitació del nou edifici de serveis a la zona esportiva de Sant Martí Sesgueioles

Dijous, 23 de juliol de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles inicia un procés de licitació per a les obres de creació d’un edifici de serveis a l’equipament esportiu del municipi, adjacent a la piscina municipal de Sant Martí Sesgueioles.

El projecte contempla la creació d’un edifici sostenible, de fusta, a la zona de la piscina municipal, amb uns nous lavabos adaptats, una zona de bar i coworking, un espai per la persona socorrista de la piscina i l’àrbitre, i la zona de vestidors adaptats.

 

L’Ajuntament ha aconseguit l’import màxim subvencionat per a les obres del nou espai

Està previst que el cost total de la inversió de l’edifici sigui de 425.000 euros, IVA inclòs. Aquest cost del projecte estarà finançat a través d’una subvenció atorgada per la Generalitat, a traves del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, per al període 2020-2024 (PUOSC). L’Ajuntament ha aconseguit l’import màxim possible, de 250.000€ dins la línia de subvencions per a inversions i de 120.000€ de la línia de subvencions per a acció territorial a municipis petits.

La resta de diners es demanaran a la Diputació de Barcelona, en el moment que es posi en marxa el Programa general d’inversions.

Passat el període de licitació, les ofertes presentades seran seleccionades i avaluades i s’adjudicarà el contracte a aquella que compleixi la millor relació qualitat preu.

Darrera actualització: 23.07.2020 | 11:42

Imatges

Plànol del nou edifici de serveis a la zona esportiva de Sant Martí Sesgueioles