Cartell i microrelat guanyadors del concurs del dia de la dona

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 00:00

Avui, Dia Internacional de la Dona, presentem el cartell i el microrelat guanyadors del concurs del dia de la dona, finalitzat el passat 28 de febrer i que tenia com objectiu commemorar el 8M.

El cartell guanyador correspon al pseudònim “Germanes” i el microrelat escollit, a “Vincalsia”. Les obres guanyadores, que podeu veure a l’adjunt de la notícia, s’han decidit a través d’un jurat, que ha valorat totes les composicions sota anonimat.

El cartell ha estat valorat per la Judith Font, docent en Educació infantil i perfil en Educació visual i plàstica, i l’Anna Lavado, fotògrafa immobiliària i d’interiors especialista en “Home Staging”. El microrelat ha estat valorat per l’Antonio Llobet, docent en Ciències Socials i Pedagogia Terapèutica i Logopèdia, i la Mireia Arso, fotògrafa i editora gràfica de la Regió 7 i digitalitzadora.

Des de l’Ajuntament volem agrair a tothom la participació i felicitar a les persones guanyadores.

 

Valoració de les obres guanyadores per commemorar el 8M

PREMI CARTELLS #8M

Pseudònim: “Germanes”

Un cartell clàssic basat en la memòria de la reivindicació festiva, amb somriures. 

Destaquem la referència de la foto a les dones que van arribar abans que nosaltres i que van reprendre la visibilització de la dona i els seus drets i de les que nosaltres, avui, en som hereves. 

Entenem el suport especificat al missatge escrit com el suport de les dones que hi van ser abans i en el que ens recolzem i el suport que nosaltres hem de donar a les que vindran. 

La utilització del lila sobre una imatge en blanc i negre no deixa cap dubte del motiu del cartell.

PREMI MICRORELATS #8M

Pseudònim: “Vincalsia”

L'estructura és bona, té ritme, bona relació espai-temps i és àgil de llegir. Tracta el tema activament  i , al final, obre la porta a l’optimisme.

 

Som municipi feminista

A Sant Martí Sesgueioles, som municipi feminista. Amb aquesta declaració, fem palès el nostre compromís amb el feminisme, com a motor de canvi que ens ha de permetre el ple exercici dels drets de les dones en tots els àmbits de la vida.

Destinem energies i recursos per incorporar la perspectiva feminista en totes les nostres accions per tal de derrocar les desigualtats en tots els àmbits i des de les seves arrels.

Un exemple n’és la composició del nostre Ajuntament, amb una forta presència femenina.

 

Darrera actualització: 08.03.2021 | 13:34