Cap d’any amb sorpresa: campanades autèntiques gràcies a la restauració del rellotge del campanar

Dimarts, 31 de desembre de 2019 a les 00:00

Aquest vespre, Sant Martí Sesgueioles viurà un cap d’any amb una gran sorpresa: les campanades que tocaran les 12 de la nit i que donaran la benvinguda al 2020 tindran el so del rellotge del campanar del municipi, recentment restaurat per Jordi Casellas.

Jordi Casellas és fill de Sant Martí Sesgueioles, de Cal Casellas; és mecànic de professió, a maquinària agrícola Solà. Entre els seus hobbies, es troba la restauració d’aparells i vehicles, com ara cotxes, motos, ... i el rellotge.

El procés de restauració va ser llarg: va caldre desmuntar el rellotge peça a peça per poder-lo netejar.

També es van haver de crear algunes peces noves, per tal de poder substituir les que es trobaven en mal estat; actualment les repliques són idèntiques a les originals.

Finalment, després de l’esforç fet, Sant Martí Sesgueioles ja té el rellotge restaurat, muntat i a punt per a donar les campanades de cap d'any.

 

Agraïment per a la recuperació del rellotge del campanar

Des de l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles volem donar les gràcies al Jordi Casellas, per tota la seva dedicació i esforç per la restauració del rellotge del campanar.

També volem fer un agraïment a totes les persones i empreses que van oferir el seu suport i col·laboració, i que permetrà celebrar les campanades de cap d’any amb el nou rellotge.

 

Tot a punt pel sopar de cap d'any

Aquesta nit, tal com és de tradició, l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha organitzat un sopar de germanor per celebrar l'entrada al nou any, conjuntament amb el Restaurant Llenegues. El sopar tindrà lloc a les 21.30h al Centre Polivalent Josep Maria Torras Cao. Després de les campanades hi haurà música en directe amb Dj Stalky.

Darrera actualització: 31.12.2019 | 15:14