Cal Jordi ha estat seleccionat pel projecte 'Botigues amb Futur', del Consell Comarcal de l’Anoia

Dimarts, 12 de novembre de 2019 a les 00:00

La Fruiteria i comestibles Cal Jordi ha estat seleccionada pel projecte 'Botigues amb Futur', per rebre assessorament gratuït i crear el Pla Estratègic de Desenvolupament Digital del seu negoci. La iniciativa  és impulsada pel Consell Comarcal de l’Anoia, a través del seu Servei de Comerç i amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de TIC Anoia.

Després de la primera formació, que es fa efectuar el passat mes d’octubre, l’empresa santmartinenca ha estat seleccionada per participar en la segona fase del projecte que es basarà en un assessorament individualitzat per obtenir un Pla Estratègic de Desenvolupament Digital, amb una calendarització i planificació d’accions específica.

Cal Jordi comptarà amb dues hores d'avaluació del comerç i de detecció de l'estratègia més adient, i dues hores més de planificació i de suport tècnic.

 

“Botigues amb Futur”

El Consell Comarcal de l’Anoia, a través del Servei de Comerç i amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de TIC Anoia, van crear un Pla d’Impuls de la transformació digital del petit comerç de l’Anoia, anomenat ‘Botigues amb futur’.

El programa pretén analitzar la relació dels petits comerços amb la digitalització i el comerç electrònic, trencar barreres de resistència al canvi i donar suport per superar la barrera de coneixement i competències digitals.

Darrera actualització: 12.11.2019 | 15:23