Brincadeira serà el plat fort de la Festa Major de Sant Martí Sesgueioles, del 16 al 19 d'agost

Dimecres, 31 de juliol de 2019 a les 00:00

Del 16 a al 19 d'agost, Sant Martí Sesgueioles acollirà la seva Festa Major. Com és habitual, el repic de campanes de divendres a les 20 hores donarà el tret de sortida a la celebració. Enguany el plat fort arribarà dissabte, amb l'espectacle "Evolution 2.0" de la companyia internacional de percussió Brincadeira.

Divendres 16 d'agost, després del repic de campanes, a les 21.30 hores tindrà lloc el sopar popular organitzat per La Corriola i el bingo; i per acabar la nit hi haurà discomòbil amb DJ Stalky i DJ Judit Mit, a partir de les 23.55 hores.

Les activitats de dissabte començaran amb el concurs de dibuix a les 11 del matí, seguidament hi haurà la xocolatada i a les 12.30 hores l'esperada cursa dels Sesvalotats, per a nenes i nens de 4 i 12 anys.

A la tarda tindrà lloc la proclamació de l'Hereu i la Pubilla de Sant Martí Sesgueioles, i a continuació el tradicional pregó de Festa Major.  A les 20 hores, com a novetat d'aquesta edició, hi haurà un taller de percussió amb bidons.

Finalment l'esperat espectacle "Evolution 2.0" de Brincadeirà es farà a les 23 hores, i a continuació la festa continuarà amb el grup de versions Jack Jack i el DJ Pol.

Diumenge al matí hi haurà el torneig d'escacs organitzat per La Corriola, a les 10 del matí. A les 12 hores, se celebrarà la missa oficiada per Mons. Valentí Miserachs i a continuació es farà una ballada de sardanes amb la Cobla Els Lluïsos. 

A les 19.30 hores de la tarda hi haurà ball de tarda amb l'orquestra Madison, que també serà l'encarregada del ball de nit, a les 23 hores.

Finalment dilluns hi haurà la missa pels difunts a les 10 del matí, i a la tarda hi haurà inflables a la piscina a partir de les 16 hores, i ball de vetlla amb el duet Atlàntic, a les 7 de la tarda.

Des de l'Ajuntament s'anima a tothom a participar de la Festa Major d'enguany, i agraeix a tothom qui la fa possible.

Darrera actualització: 01.08.2019 | 10:31