[ACTE AJORNAT] Xerrada sobre el projecte de desenvolupament “Margaridó”

Dimecres, 11 de març de 2020 a les 00:00

Queda ajornada la xerrada sobre el projecte de desenvolupament "Margaridó" per motius personals de l'Alcaldessa, Rosa Narbona.

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, amb el suport del departament de Desenvolupament Econòmic del Consell Comarcal de l’Anoia, va convocar a tots els santmartinencs i santmartinenques a participar a la taula de treball “LA MARGARIDÓ”, el nou projecte per posicionar Sant Martí Sesgueioles a partir de les seves singularitats.

La sessió de treball estava previst que se celebrés aquest dissabte 14 de març de 2020, a les 19:00h, al Centre Polivalent Josep Ma Torras Cao La Fàbrica, però finalment no es farà.  S'anunciarà la nova data més endavant.

 

"Margaridó", projecte de desenvolupament de Sant Martí Sesgueioles

L’objectiu és que la iniciativa es converteixi en un projecte de vila on tots i totes els habitants de Sant Martí Sesgueioles s’hi impliquin. Necessitem a tothom per aportar idees i propostes, i fer que el municipi tingui una oportunitat de futur engrescador.

Sota el projecte de la MARGARIDÓ podem treballar la cultura, la tradició, el turisme, el comerç, l’esport i el desenvolupament de tot el territori. Un projecte molt transversal que pot dinamitzar i diferenciar el nostre municipi.

 

Darrera actualització: 11.03.2020 | 15:55