Sant Martí Sesgueioles viu la seva Festa Major en format reduït pel Covid-19

Dimarts, 18 d’agost de 2020

Del 14 al 16 d’agost, Sant Martí Sesgueioles va celebrar la seva Festa Major amb un programa d'activitats reduït, per tal de poder garantir una festa segura en motiu del Covid-19.

Dissabte 15 d'agost, gràcies a la col·laboració de l’Associació Cultural La Corriola, més de 200 persones van gaudir de dues sessions de les píndoles de l’obra Margaridó, “La vida del contrari”.

Per tal de controlar l'aforament i les restriccions de distanciament, calia reservar entrada i respectar les mesures de seguretat i d'higiene. Acte seguit, va tenir lloc l’actuació del grup de versions “No fem un trio”.

El primer acte de divendres va ser per a la canalla,  xocolatada i el tradicional concurs de dibuix del municipi, i l'últim va tenir lloc diumenge, amb un concert de l’orquestra Madison

Entre d'altres actes, enguany es va suspendre el pregó de Festa Major, perquè a nivell logístic era més complicat evitar aglomeracions; tampoc es van poder estrenar els nous gegants de Sant Martí Sesgueioles.

Des de l'Ajuntament es vol fer arribar un sincer agraïment a totes les persones que van fer possible la Festa Major d'enguany, respectant en tot moment les normes de distanciament i higiene.

Es posposa l'estrena dels nous gegants de Sant Martí Sesgueioles

En motiu del Covid-19, la creació dels nous gegants no s'ha pogut enllestir. Els gegants, sorgits del procés participatiu, es presentaran davant de tots els santmartinencs i santmartinenques durant la Festa Major d'hivern. 

La setmana passada l'Alcaldessa Rosa Narbona i la regidora Anna Sala van visitar el taller cardoní d'en Toni Mujal i la Montse, dissenyadors dels gegants, per tal de visitar l'evolució de la construcció. 

Darrera actualització: 18.08.2020 | 11:17