Acabades les obres de la zona de barbacoes

Diumenge, 19 d’abril de 2020

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, des de la Regidoria d’Urbanisme conjuntament amb la Regidoria d’Acció Social, va iniciar un projecte de construcció d’un espai recreatiu a la zona esportiva, que implicava la rehabilitació dels antics vestidors, actualment en desús. L’objectiu de l’actuació és fomentar la participació i convivència al municipi, a partir de la creació d’un espai recreatiu municipal.

Aquesta setmana han finalitzat les obres de construcció de la zona de barbacoes. Quan acabi el confinament per la pandèmia del coronavirus, l’Ajuntament farà un acte d’inauguració de l’espai, així com també de la via verda, que va des del safareig fins als horts.

 

Espai recreatiu a la zona esportiva de Sant Martí Sesgueioles

La iniciativa de creació d’unes barbacoes forma part del projecte de creació d’un espai recreatiu a la zona esportiva del municipi.

El projecte també contemplava l’adequació dels antics vestidors de la piscina i de la zona d’esbarjo adjacent, que va implicar tirar la paret actual d’obra vista dels antics vestidors, tancar la zona de la bomba de l’aigua de la piscina, construir un lavabo adaptat i una zona amb porxada, i instal·lar dues portes metàl·liques per separar la zona de barbacoes de les piscines municipals. 

Per fer l’espai accessible a la gent gran i les persones amb mobilitat reduïda, caldrà adequar els accessos de la zona del cementiri fins a la zona de barbacoes. En aquest sentit s’ampliarà la vorera d’accés, es faran els corresponents moviments de terra i compactació, es col·locarà una barana de ferro des de l’inici del camí fins a la porta d’entrada de l’espai recreatiu, entre d’altres.

Darrera actualització: 19.04.2020 | 18:12